Spaans Leren in Costa Rica
Spaans Taalinstituut in San Jose Costa Rica

Business Spanish Program to Learn Spanish Costa Rica

Deze cursus Spaans voor medici is ideaal voor iedereen die een zakenreis wil of gaat maken in Costa Rica of een ander land in Latijns-Amerika en niet genoeg kennis heeft van de Spaanse taal.

In onze Spaanse Business cursus zul je veel belangrijke vocabulaire opsteken die te maken hebben met de volgende onderwerpen: marketing, financien, verkooptechnieken, service en meer. Naast dit alles zal je leren onderhandelen, transacties maken, officiele brieven schrijven en het voeren van gesprekken.

Natuurlijk zullen al onze Spaanse studenten een kijkje nemen in de Costa Ricaanse cultuur, alleen op die manier kan je succesvol zijn.

Het doel van deze cursus om je snel beter Spaans te leren spreken. Hoe ga je om met een nieuwe taal en eventueel nieuwe zaken? Met onze hulp zul je veel verder komen en kan je zaken doen in Costa Rica en andere Latijns-Amerikaanse landen.

Vul alsjeblieft het volgende formulier in om meer informatie te krijgen over deze cursus. Vertel ons al je vragen en wij zullen ze zo snel mogelijk beantwoorden.

Naam:

E-mail:

Telefoonnummer:

Vragen/Opmerkingen: