Spaans Leren in Costa Rica
Spaans Taalinstituut in San Jose Costa Rica

Onze cursussen

Speciale Aanbiedingen

Speciale Cursussen

Ons Doel

Universal de Idiomas heeft als doel de studenten de mogelijkheid te bieden om zo snel mogelijk te leren communiceren in het Spaans. Je leert de theorie en de praktijk in een vriendelijke en warme sfeer. Daarbij leren wij onze studenten om uiteindelijk vloeiend te zijn in het Spaans. Onze school staat bekend om haar interactieve- en communicatieve vaardigheden, goede leer methode, uitstekende docenten en vriendelijke personeel.

Onze Methode

 • We bespreken zowel het formele als informele Spaans tijdens de lessen en geven dagelijkse voorbeelden.
 • Speciaal ontworpen Spaanse cursussen om aan de wensen van de student te kunnen voldoen.
 • Dit programma is zo ontworpen dat er in het klaslokaal voortdurend een conversatie gaande is met medestudenten en natuurlijk ook daarbuiten.
 • Speciaal ontworpen extra leermethoden om de studenten de mogelijkheid te geven om dat wat ze geleerd hebben ook daadwerkelijk te gebruiken.
 • Daarnaast besteden wij aandacht aan de grammatica. Dit is zeer zeker belangrijk, maar alleen in combinatie met een conversatie in de klas.
 • Wij besteden aandacht aan alle vier de onderdelen van de Spaanse taal : spreken, luisteren, lezen en schrijven. De vier onderdelen zijn nodig om een cultuur en de mensen te leren begrijpen.
 • Kleine groepen zodat je meer persoonlijke aandacht krijgt in de les en het geeft je de mogelijkheid om constant Spaans te praten.
 • De groepen worden gevormd op basis van het Spaanse niveau van de studenten; de eerste dag van de cursus zal mede bestaan uit het afnemen van een schriftelijke en mondelinge test.
 • Onze methode zorgt voor mondelingen participatie tussen de leerlingen en docenten door middel van oefeningen, discussies, dialogen en artikelen. We hebben enthousiaste, gekwalificeerde en ervaren docenten
 • Er heerst een positieve sfeer in de klaslokalen
 • Wij maken ons eigen lesmateriaal

Verschillende Spaanse niveaus

Wij vormen onze Spaanse klassen naar aanleiding van de verschillende niveaus. Er zijn vier niveaus en een aantal subniveaus. Het duurt ongeveer vijf tot acht weken om een niveau te beheersen. Dit is natuurlijk verschillend per student.

 1. Beginner I & II: Dit niveau is er voor diegene die geen kennis hebben van de Spaanse taal. Na afloop zal de student in staat zijn korte zinnen te formuleren en te verstaan. Dit zal gaan over de basis benodigheden en beleefdheidzinnen.
 2. Gevorderd I & II: Dit niveau brengt de student naar een hoger niveau van zowel spreekvaardigheid als luistervaardigheid. De student is in staat om zichzelf uit te drukken, dit kan soms moeilijk gaan, maar over het algemeen gaat dit vrij spontaan en vanzelf. Daarnaast wordt er aandacht geschonken aan grammatica, zoals de verleden tijd. Daarnaast kan de student een verslag/artikel schrijven en lezen.
 3. Vergevorderd I & II: De student heeft een hoog spreekvaardigheid vermogen, zelfs in ingewikkelde situaties. Er wordt veel aandacht geschonken aan de verleden tijd en andere grammaticaonderwerpen.
 4. Superieur: Klein foutjes zullen weggewerkt worden. Er wordt aandacht besteed aan de intonatie en uitspraak. De student kan zonder enige moeite een conversatie aangaan, zelfs met de mensen uit Costa Rica. Als er fouten in de grammatica structuur van de student zit, dan wordt dit weggewerkt.

Wat voor kwalificaties hebben de docenten?

Al onze docenten zijn geboren en getogen in Costa Rica en hebben een diploma van de universiteit. our (lees meer over onze docenten)

Niveautest

Om de juiste Spaanse cursus voor je te vinden, zullen we de eerste dag een niveautest bij je afnemen. Met deze test kunnen we bepalen wat jou niveau is en hoe goed of slecht jou kennis van de Spaanse taal is. Op die manier kunnen we je in de juiste klas plaatsen. Beginners hoeven deze test niet te doen.

Schema

Je schema zal hetzelfde zijn gedurende je verblijf bij ons. Je kan kiezen tussen 3 of 4 uur les per dag. Het is ook mogelijk om extra privelessen bij te boeken, om nog meer Spaans te leren. Daarnaast zijn er klassen in de ochtend en middag.

 

Certificaat

Aan het eind van je Spaanse cursus ontvang je een certificaat. Als je hier een cijfer bij wilt, is dit mogelijk op aanvraag. Sommige Noord-Amerikaanse universiteiten erkennen onze Spaanse lessen. Vraag dit na bij jou universiteit.

 

Receive credit for the University

Een student die credits wil ontvangen, zal aan het eind van de cursus, een document krijgen met daarop vermeld het aantal uren Spaanse les en een evaluatie van de desbetreffende docent.

Wij bieden ook de mogelijkheid om academisch credit voor de Weber State University te ontvangen.

Wat heb ik nodig in de klas?

Een goed woordenboek en schrijfmaterialen zijn noodzakelijk. Mocht je andere spullen nodig hebben, dan is dit te koop bij de receptie. Aan het begin van je cursus, krijg je het lesboek van jouw niveau.