Spaans Leren in Costa Rica
Spaans Taalinstituut in San Jose Costa Rica

Op verzoek helpen we bij Universal de Idiomas onze studenten bij het vinden van een stageplaats bij een Costa Ricaans bedrijf of organisatie. In principe zijn de de stagebedrijven gelegen in San José of in de nabije omgeving.

Universal de Idiomas biedt stages op maat aan. Dit betekent dat overeenkomend met jouw wensen en interesses wij op zoek gaan naar een geschikte stageplek. Voor onze zoektocht hebben wij een recent CV, een recente pasfoto en aanbevelingen nodig. Zodra we je gegevens hebben ontvangen, gaan we op zoek voor jou. Hou in je achterhoofd dat het zoeken van een stageplaats tijd kost. Gemiddeld kost het vinden van de juiste plek twee maanden. Het is dus verstandig om een stage tijdig aan te vragen.

Duur van een stage

Wij raden aan om tenminste zes weken stage te lopen, zodat je daadwerkelijk werkervaring kan opdoen. Vaak vragen de stagebedrijven stagiaires voor een langere periode. Er is geen maximumduur.

Benodigde taalniveau bij aanvang van een stage

Voordat je aan je stage begint, volg je bij ons een cursus die je Spaans op het door het stagebedrijf gewenste niveau brengt. De stagebedrijven vereisen doorgaans dat de stagair een cursus volgt alvorens aan de stage te beginnen. In enkele gevallen worden er uitzonderingen gemaakt. Ook als je nog geen woord Spaans spreekt, kun je een stageplaats aanvragen. Wij zoeken in dat geval de cursus die je zo snel mogelijk het Spaans.

Type stages

Wij helpen je bij het vinden van een geschikte stage voor je. Doorgaans vinden we stageplaatsen in elk gewenst werkveld, zoals bijvoorbeeld marketing, toerisme, cultuur, NGO's om er maar een paar te noemen.