Spaans Leren in Costa Rica
Spaans Taalinstituut in San Jose Costa Rica

Missie

"Wij bieden de mogelijkheid om een taal te kunnen leren voor academisch, professioneel of persoonlijk doeleinde aan zowel nationale als internationale studenten. Daarbij promoten wij uitwisselingsprogramma's door middel van een uitstekende methodiek en sfeer."

Ervaring

Met bijna 30 jaar ervaring, zijn wij uitgegroeid tot een van de meest ervaringrijk Spaanse Taalinstituten in Costa Rica . De afgelopen jaren hebben wij een verfijnd programma en philosofie ontwikkeld, waardoor Universal de Idiomas zich kan onderscheiden van de rest. Elk jaar nemen honderden studenten deel aan onze lessen. Onze Spaanse afdeling verwelkomt ongeveer 200 studenten per jaar en onze Engelse afdeling rond de 800 studenten per jaar. Wij proberen de interactie tussen de Spaanse en Engelse beter te laten verlopen door middel van een uitwisselingsprogramma.

Sfeer

Bij Universal heerst een warme, vriendelijke sfeer. Wij moedigen onze studenten aan om zowel binnen als buiten de klas Spaans te spreken, maar bovenal 'Have Fun'. Op deze manier kun je de Spaanse taal leren op een natuurlijk en relaxte manier. Je zult het plezieriger vinden om de Spaanse taal op deze manier te leren, het kost namelijk minder tijd en moeite. Wanneer je Spaanse lessen volgt bij Universal zul je automatisch ook veel mensen ontmoeten en vrienden maken.

Locatie

De school is gevestigd in hartje San Jose, daar waar alles gebeurd! Je vindt hier vele restaurants, discotheken, museums, bars en winkels in de nabije omgeving. Daarnaast is San Jose de ideale plek om de rest van het land te ontdekken.

Spaanse Cursussen

Onze docenten hebben een Spaans programma ontwikkeld dat overeenkomt met jouw specifieke niveau. Het maakt niet uit of je een beginner, gevorderde of ver-gevorderde bent. Onze kleine klassen zorgen ervoor dat de docenten jou in al je behoeften kunnen voorzien en dat je meer actief bezig bent met het converseren in het Spaans. Klik hier voor ons cursusaanbod. Onze docenten zijn enthousiast, gekwalificeerd en ervaren. Zij zorgen voor een positieve sfeer in de klas. Zij zijn eigenlijk een soort assistent, ze proberen gesprekken aan te gaan en zij geven natuurlijk antwoord op alle vragen.

Wanneer je aankomt, zal er een niveautest worden afgenomen om zo jouw specifieke niveau te bepalen. Universal biedt verschillende cursussen aan, op deze manier is er altijd één cursus die bij jouw behoefte past. De duur van de lessen varieert van 3 dagen tot 4 weken en zijn regulier of intensief. Als je in de ochtend groeples hebt en je nog meer Spaans wilt leren in korte tijd, is het mogelijk om aanvullend privelessen te nemen in de middag. Naast onze Spaanse lessen bieden wij s'avonds een uitwisselinsgprogramma aan. Hier kun je dan samen met een Costa Ricaan een gesprek aan gaan. Dit geeft jou de mogelijkheid om te converseren en een vriendschap te sluiten met een echte Costa Ricaan en hij of zij helpt je met het verbeteren van de uitspraak en je leert beter luisteren!

 

 

More information