Lær spansk i Costa Rica
Spanske Omgangsspråk Skolen inne San Jose Costa Rica

UNIVERSAL DE IDIOMAS - ET GODT VALG

Med 27 års erfaring er vi et av de eldste spanskinstituttene i Costa Rica. Gjennom disse årene har vi utviklet og finpusset et læringsprogram og en læringsfilosofi som skiller oss fra andre.

Ved Universal de Idiomas har vi en varm og vennlig atmosfære. Vi oppmuntrer våre elever til å kommunisere med hverandre både i og utenfor klasserommet og å generelt ha det gøy. På denne måten kan du praktisere spansk på en avslappet og naturlig måte. Du vil sette pris på å lære, og derfor lære raskere og lettere. Mens du praktiserer spansken din, vil du også få nye venner.

Studieplan

Våre lærere har utviklet en spansk studieplan som passer for ditt spesielle nivå, uansett om du er nybegynner, viderekommende eller avansert. Våre små klasser med 2-8 elever gjør det mulig for lærerne å imøtekomme dine individuelle behov, og gi deg mange muligheter til å delta aktivti undervisningen. Våre lærere er entusiastiske, kvalifiserte og erfarne. De bidrar til et positivt miljø i klasserommet. De kan brukes som hjelpemidler, de lokker frem samtaler og kan svare på alle dine spørsmål om det spanske språket.

Ved ankomst vil du ta en prøve for å avgjøre ditt nivå. Vi tilbyr flere kurs muligheter, slik at du kan finne et som passer for dine behov. Kurslengden varierer fra 3 dager til 4 uker og er enten intensive eller semi-intensive. Elevene vil samarbeide i grupper, og også bruke miljøet rundt seg i læringsprosessen. Etter hvert som elevene lærer språket, vil de i stadig større grad kunne kommunisere med hverandre og innbyggerne i Costa Rica på spansk. I tillegg til gruppeundervisning, kan vi tilby et utveklingsprogram på kvelden. Her kan du prate fritt med costaricanske ungdommer. Dette gir deg muligheten til å få costaricanske venner, samtidig som du forbedrer dine spanskkunnskaper.

Vertshjem

Vi gir deg også muligheten til å bo i et costaricansk vertshjem. Her får du praktisert det du lærer i klasserommet, noe som bidrar til en mer helhetlig læringsprosess. Vårt vertsfamilieprogram er et av de beste i Costa Rica. Vi har gjennom årene utviklet sterke bånd til familiene, og mange av elevene har uttrykt at vertsfamilien var det beste ved hele oppholdet i Costa Rica.

Skolens beliggenhet

KART OVER SAN JOSE

Vi befinner oss i hjertet av den livlige byen San Jose. Du vil ha uttallige restauranter, diskoteker, museer, teater og butikker like i nærheten. San Jose er også det ideelle utgangspunktet for å reise til andre steder i landet.

Hvorfor studere i utlandet?

Studier i utlandet kan få positive konsekvenser for resten av utdannelsen. Undersøkelser viser at en betydelig prosent av studenter som studerer i utlandet oppnår høyere utdannelse. Mer enn 80 prosent av de spurte er enige i at deres studier i utlandet gjorde interessen for akademiske studier større. Nesten 63 prosent av studentene mente at opplevelsen hadde påvirket deres avgjørelse om å utvide- eller endre deres akademiske grad. Hele 90 prosent mente at deres opplevelser i utlandet hadde påvirket alle deres senere erfaringer innen utdannelsen.

Erfaringer fra studier i utlandet kan også forbedre dine jobbmuligheter. Det å ta et slikt initiativ sier ikke bare noe om dine akademiske utrettelser, men også om dine personlige ambisjoner og besluttsomhet. Flere og flere arbeidsgivere sikter seg ut kulturelt bevisste- og erfarne arbeidssøkere som kan jobbe effektivt på en globalt voksende arbeidsplass.

Akademiske fordeler:

• Lær om en ny kultur

• Opplev et nytt- og annerledes akademisk system

• Studer fag som ikke tilbys ved ditt universitet

• Forbedre dine språkegenskaper og lær et nytt språk

• Få et internasjonalt perspektiv på studiene

Personlige fordeler:

• Du blir mer uavhengig og selvsikker

• Du får nye venner og et større nettverk

• Du opplever eventyr og moro

• Du kan reise og oppleve nye steder

• Du får et bredere syn på livet

• Du forbedrer dine kommunikasjonsevner på tvers av kulturer