Lær spansk i Costa Rica
Spanske Omgangsspråk Skolen inne San Jose Costa Rica

”Spansk, Suomea, supeingo, heng-ja, spagnolo, espagnol, spanska, spanisch, spaans, espanhol, español. Dette er ulike navn på språket spansk, som er det mest utbredte morsmålet på den vestlige halvkule.”

Kjære elever,

Universal de Idiomas er et av de beste instituttene i Costa Rica hvor du kan lære spansk, oppleve kulturen og få nye venner. Du vil garantert få en uforglemmelig opplevelse hos Universal de Idiomas. Dette er grunnen til at våre tidligere elever har hatt stor glede av våre kurs. Vertsfamiliene våre er blant de beste i landet på grunn av vår administrasjons ekspertise på dette området. Vi finner den rette familien for den enkelte elev. Våre tidligere elever har vært svært fornøyde med vertsfamiliene og takket oss for muligheten til å få oppleve kulturen og familielivet i Costa Rica.
Ved vårt institutt får elevene mest mulig ut av spansktimene, uansett nivå. Ved starten av kurset gir vi elevene en plasseringstest, slik at de havner i en gruppe som best passer deres nivå. Vi hjelper også til med å koordinere turer ut av San José, slik at elevene kan oppleve Costa Ricas strender, regnskog, dyreliv, og andre attraksjoner.
Det at gruppene er små og lærerne er godt forberedt, gjør at Universal de Idiomas’ spanskkurs passer for alle: sykepleiere, leger, misjonærer, spansklærere, militæroffiserer, flyverter, studenter, professorer, forretningsfolk og advokater. Skolen er utstyrt med bøker og audiovisuelt materiale for å bidra til et skreddersydd undervisningsprogram for den enkelte elevs behov.
Ved Universal de Idiomas tar vi hensyn til våre elevers ønsker og behov. Vi vil at elevene skal ha et morsomt og uforglemmelig opphold i Costa Rica, og vi vil gjøre vårt beste for å dekke dine behov. Ta gjerne kontakt med meg dersom du har spørsmål om Universal de Idiomas.

Med vennlig hilsen,
Vilma de Castro
Direktør