Lær spansk i Costa Rica
Spanske Omgangsspråk Skolen inne San Jose Costa Rica

Vi mener at Universal de Idiomas er det beste stedet for deg å starte dine opplevelser i Costa Rica. Prisene våre er meget rimelige sammenlignet med andre språkskoler i Costa Rica. Vårt institutt vektlegger høy akademisk standard, og vi tar virkelig godt vare på elevene. Vi gjør alt vi makter for at våre elever er fornøyd med sitt opphold i Costa Rica. Våre læreres hovedprioritet er at elevene forstår det faglige materialet samtidig som de går videre i et passende tempo. Vi tilbyr vertsfamilieopphold av beste kvalitet hos vennlige, spansktalende, costaricanske familier. Elevene kan benytte pausene i vår kantine, hvor vi selger et godt utvalg av drikke og snacks. Den avslappede og vennlige atmosfæren på språkskolen og det gode aktivitetstilbudet vi kan hjelpe til med, gjør det lett å lære spansk og oppleve costaricansk kultur.

En opplevelse for livet

Universal de Idiomas har som mål å undervise på en rask og effektiv måte, slik at eleven får mest mulig ut av hver skoleuke. Vi tilbyr også praksis for å hjelpe deg med arbeidserfaring og for at du kan praktisere din nylærte spansk.Vil du lære spansk samtidig som du nyter ferien din? Costa Rica tilbyr fantastiske opplevelser: se aktive vulkaner, prøv en ”canopytour”, eller besøk nydelige strender på både Atlanterhavs- og Stillehavskysten. I Costa Rica kan du også gå på safari og betrakte det rike dyrelivet. Aper, dovendyr og vaskebjørner er noen av de mange artene som finnes i den costaricanske regnskogen.

Vi tilpasser dine behov

Opp gjennom årene har vi utviklet og finpusset et spansk læringprogram og en læringsfilosofi som skiller oss fra andre. Vi tilbyr et språkkurs som passer dine behov, uansett nivå. Våre kvalifiserte lærere dekker alle nivåer, fra nybegynner til avansert.Universal de Idiomas tilbyr en varm og vennlig atmosfære som gjør det lettere å lære spansk. Ved vår skole vil du møte spanskelever fra hele verden, og gjennom et opphold hos en vertsfamilie får du svært god kjennskap til Costa Ricas kultur og samfunn. Costa Rica og Universal de Idiomas gir elevene det beste utgangspunkt for å lære spansk, oppleve den spennende kulturen Latin-Amerika og ha en fantakstisk ferie. Ved Universal de Idiomas kan du både studere og nyte Costa Ricas livsstil. Vår spanskavdeling venter på deg!