Lær spansk i Costa Rica
Spanske Omgangsspråk Skolen inne San Jose Costa Rica

Gyldig for 2015

INTENSIVKURS (4 t./dag)

Dette kurset er myntet på elever som vil lære seg spansk i et normalt tempo. Kursets innhold avhenger av hvilket nivå eleven befinner seg på språklig sett. Minimum kurslengde er 1 uke.

1 uke: 4 t./dag
US $ 200.00
2 uker: 4 t./dag
US $ 400.00
3 uker: 4 t./dag
US $ 580.00
4 uker: 4 t./dag
US $ 760.00

* Innsjekking US$ 35.00

SPANSKKURS Group PLUS (4 t. plus 2 t. privattimer/dag)

Våre intensivkurs går i et raskere tempo enn vanlig. Det legges mer vekt på samtale, og det er en ekstra time hver dag. Elever som vil få mest mulig ut av tiden ved Universal de Idiomas bør velge dette programmet. Vi starter for fullt så snart eleven har kommet inn døren.

1 uke: 4 t. og 2 t./dag
US $ 230.00
2 uker: 4 t. og 2 t./dag
US $ 460.00
3 uker: 4 t. og 2 t./dag
US $ 655.00
4 uker: 4 t. og 2 t./dag
US $ 875.00

* Innsjekking US$ 35.00

 

PRIVATTIMER

(3 t./dag)

1 uke: 3 t./dag
US $ 330.00
2 uker: 3 t./dag
US $ 660.00
3 uker: 3 t./dag
US $ 940.00
4 uker: 3 t./dag
US $ 1255.00

(4 t./dag)


1 uke: 4 t./dag
US $ 440.00
2 uker: 4 t./dag
US $ 880.00
3 uker: 4 t./dag
US $ 1255.00
4 uker: 4 t./dag
US $ 1670.00

* US$ 20 per time

 

Forretningsspansk

Forretningspansk-kurset er ideelt for deg som planlegger en forretningsreise til Costa Rica eller et annet land i Latin-Amerika, og ikke har de nødvendige språkkunnskapene. På vårt forrretningspansk-kurs vil du lære viktige ord innen markedføring, finans, handel, serviceyrket og mye annet. Våre elever vil også lære å lede forhandlinger, utføre handelsoperasjoner, skrive offisielle brev og ta imot telefonsamtaler. I tillegg vil våre elever selvfølgelig få innsikt i costaricansk kultur og viktige skikker som er esensielle for å lykkes i Costa Rica. Målet med vårt forrestningspansk-kurs er å gjøre deg klar for å kommunisere med dine spansktalende omgivelser. Vår hovedinteresse er å er å lære deg å takle et nytt språk og et nytt forretningsmiljø. Med vår hjelp vil du snart kunne utføre vellykkede handelsoperasjoner i Costa Rica og andre Latin-Amerikanske land.

Medisinsk fagspråk på spansk

Dette kurset ble startet for å hjelpe profesjonelle og studenter innen medisin å utvikle sin kjennskap til det medisinske fagspråk på spansk. Programmet inneholder ulike temaer, slik at eleven kan forstå kulturen i tillegg til visse medisinske fraser. Vi underviser i temaer som spanskamerikanere og deres helse, anatomiske- og fysiologiske uttrykk, samtale mellom administrativt personell, samtale mellom helsepersonell, medisinsk terapi, laboratoriumprøver, pasientinstruksjon og mye mer. Kurset starter om morgenen med en oversikt over generell spansk, etterfulgt av en ettermiddagssesjon med fokus på medisinsk fagspråk. I gir vi deg muligheten til frivillig arbeid på lokale klinikker og sykehus, hvor du kan praktisere det du har lært i klasserommet. Her vil du lære all nødvendig terminologi som trengs for å praktisere medisin. Dette er det mest omfattende programmet av denne typen. Elever vil ha direkte kontakt med costaricanske profesjonelle innen medisin for å få mest mulig ut av tiden her.

Spansk for lærere

Universal de Idiomas har utviklet et program som hjelper lærere som ikke har spansk som morsmål å friske spanske gloser og grammatikk. Vår ekspertise er resultatet av mange års erfaring. Dette programmet er utviklet hovedsaklig for å hjelpe elever, som i dette tilfellet er spansklærere, å rette på strukturer og ordbruk som har blitt ”forurenset” etter påvirkning fra språk som engelsk og fransk. For dette kurset bruker vi en bok skrevet av Ethel Pazos fra Costa Rica, som peker på utfordringer ved det spanske språket for folk med andre morsmål. Eksempler på slike utfordringer er feil oversetting, spansk slang, overdreven bruk av "Que" og lignende. I løpet av et 60 timers kurs forventes det at spansklærere retter vanlige feil som kan forekomme på grunn av påvirkning fra fremmede språk, hovedsaklig engelsk og fransk. I tillegg vil du gjennom dette kurset få informasjon om Latin-Amerikansk kultur du kan føre videre til elevene dine. Dette gir lærere muligheten til å ta med seg førstehåndserfaring hjem, sammen med nye tips og inspirasjon for hvordan man kan forbedre sine egne spansktimer.

Spanskkurs og praksisplasser

Ved etterspørsel vil vi ved Universal de Idiomas hjelpe studentene våre å finne en praksisplass hos en lokal bedrift. Det vil i hovedsak dreie seg om bedrifter i- og rundt San José.
Universal de Idiomas tilbyr skreddersydde praksisplasser. Dette betyr at vi vil finne den rette plassen for deg avhengig av interesser og kunnskaper. Vi trenger din CV, et passfoto og anbefalingsbrev. Så snart vi mottar disse papirene, vil vi starte prosessen med å finne en passende praksisplass for deg. Vær klar over at det kan ta lang tid å finne en praksisplass, i gjennomsnitt rundt to måneder.

Varighet av praktikantoppholdet

Vi anbefaler at ditt praktikantopphold varer i minst seks uker, slik at du virkelig kan fordype deg i arbeidet. Mange arbeidsgivere foretrekker at praksistiden varer i mer enn seks uker. En maksimumgrense for oppholdet som praktikant eksisterer ikke.

Nødvendige språkkunnskaper før jobbstart

For å jobbe som praktikant og bruke dine kunnskaper på best mulig måte, anbefaler vi at du først melder deg på et spanskkurs hos oss. God kjennskap til det spanske språket vil være svært nyttig i løpet av din praksisperiode. I de fleste tilfeller krever arbeidsgiveren at praktikanten tar spansktimer før arbeidet starter. I noen tilfeller kan det gjøres unntak fra denne regelen. Universal de Idiomas har også muligheten finne praktikantplasser for søkere som snakker lite spansk. Avhengig av din kjennskap til det spanske språket, vil vi finne det rette spanskkurset for deg, som kan lære deg å kommunisere i løpet av kort tid.

Ulike typer praksisplasser

Universal de Idiomas hjelper sine studenter med å finne den rette arbeidsplassen. Vi kan vanligvis finne en praksisplass innen ethvert yrke, for eksempel turisme, kultur og markedsføring for å nevne noen få.

Spansk, matlaging og dans

I tillegg til ulike typer av spanskkurs, tilbyr Universal de Idiomas matlaging- og dansekurs. Elevene vil lære hvordan man tilbereder costaricanske retter, og hvordan man danser salsa, merengue og cumbia.