Lær spansk i Costa Rica
Spanske Omgangsspråk Skolen inne San Jose Costa Rica

Ved etterspørsel vil vi ved Universal de Idiomas hjelpe studentene våre å finne en praksisplass hos en lokal bedrift. Det vil i hovedsak dreie seg om bedrifter i- og rundt San José.

Universal de Idiomas tilbyr skreddersydde praksisplasser. Dette betyr at vi vil finne den rette plassen for deg avhengig av interesser og kunnskaper. Vi trenger din CV, et passfoto og anbefalingsbrev. Så snart vi mottar disse papirene, vil vi starte prosessen med å finne en passende praksisplass for deg. Vær klar over at det kan ta lang tid å finne en praksisplass, i gjennomsnitt rundt to måneder.

Varighet av praktikantoppholdet

Vi anbefaler at ditt praktikantopphold varer i minst seks uker, slik at du virkelig kan fordype deg i arbeidet. Mange arbeidsgivere foretrekker at praksistiden varer i mer enn seks uker. En maksimumgrense for oppholdet som praktikant eksisterer ikke.

Nødvendige språkkunnskaper for å starte arbeidet

For å jobbe som praktikant og bruke dine kunnskaper på best mulig måte, anbefaler vi at du først melder deg på et spanskkurs hos oss. God kjennskap til det spanske språket vil være svært nyttig i løpet av din praksisperiode. I de fleste tilfeller krever arbeidsgiveren at praktikanten tar spansktimer før arbeidet starter. I noen tilfeller kan det gjøres unntak fra denne regelen. Universal de Idiomas har også muligheten finne praktikantplasser for søkere som snakker lite spansk. Avhengig av din kjennskap til det spanske språket, vil vi finne det rette spanskkurset for deg, som kan lære deg å kommunisere i løpet av kort tid.

Ulike typer praksisplasser

Universal de Idiomas hjelper sine studenter med å finne den rette arbeidsplassen. Vi kan vanligvis finne en praksisplass innen ethvert yrke, for eksempel turisme, kultur og markedsføring for å nevne noen få.