Learn Spanish in Costa Rica
Spanish Language School in San Jose Costa Rica

Vi har 30 års erfarenhet och är därmed ett av de äldsta instituten i Costa Rica som ger kurser i spanska. Genom åren har vi utvecklat en metod och en syn på språkinlärning som gör att utmärker oss i jämförelse med andra..

Costa Rica är på många sätt ett spännande land att lära sig spanska i., och samtidigt få vänner för livet. Att lära sig spanska kan vara en verklig upplevelse särskilt om man får tillfälle att vara i den rätta miljön och ta del av den inhemska atmosfären. Här i Costa Rica har du möjlighet att besöka vulkaner, stränder och du har också möjlighet att uppleva landets djurliv och se djur som till exempel sengångare, apor och unika fjärilar. Costa Rica är helt enkelt det perfekta stället att börja din resa om du vill uppleva en annorlunda kultur, studera spanska och få nya vänner.

Hos Universal de idiomas är grupperna aldrig större än 2-4 studenter vilket innebär att din spanska och speciellt din kommunikativa förmåga kommer att utvecklas snabbt.. Genom att studera spanska i Costa Rica få du tillfälle att ta till dig den speciella kulturen i Centralamerika. Här på Universal de idiomas hjälper vi dig med att utveckla det spanska språket samtidigt som du upplever livet och kulturen.

Vi på Universal de idiomas önskar dig varmt välkommen!